Lindholmens gruppboende
Invigning av Lindholmens gruppboende.

I torsdags var det glad och festlig invigning av Lindholmens gruppboende med extra allt, tal av boende, snittar och generös rundvisning. Ljusa utrymmen, smarta och väldisponerade lägenheter med fina gemensamma utrymmen, uteplatser och mopedgarage.

I Vallentuna har det funnits ett behov av gruppboenden inom kommunen under en längre tid. Nu är flera boenden på väg varav gruppboendet i Lindholmen är ett och stod klart i våras. Pandemin har ställt till mycket för många och försenade invigningen, men bygget blev färdigt och de små finjusteringarna har lösts under vägs gång.

– Jag är så glad att få vara med på invigningen av det fina ljusa Lindholmens gruppboende i vackra naturnära omgivningar. Det är alltid extra glädjande när privata utförare vill etablera sig i kommunen. Det välkomnar vi för ökad valfrihet för vallentunaborna. Det har länge funnits behov av fler gruppboenden i kommunen och nu är det äntligen på plats. Roligt att det även innebär arbetstillfällen inom kommunen där minst tre till fyra har lokal anknytning, säger Jessica Johnson (L), ledamot i socialnämnden.

Lindholmens gruppboende har sex fina lägenheter och ligger i vackra gröna omgivningar endast ett stenkast ifrån Roslagsbanan och nära centralorten Vallentuna. Den privata aktören som både byggt gruppboendet och driver det är Attendo.

Inflyttningen började i våras men stannade av på grund av pandemin. Tre boenden har flyttat in och tre lägenheter står tillgängliga för intressenter. En del av personalen har lokal anknytning vilket är roligt enligt gruppchefen Annika Sundbom.

Vi önskar Lindholmens gruppboende och Attendo varmt lycka till!

De har en superfin sida på Instagram  väl värd att följa.